Karriär

Danderyds Advokatbyrå AB växer!
Nu söker vi,

° En advokat med minst 1 års erfarenhet av arbete med ekonomiska familjerätten; bodelningar, boutredningar, arvskiften och arvstvister samt har god processerfarenhet. Erfarenhet av att hantera egna klienter är meriterande.

° En biträdande jurist med tingsmeritering eller erfarenhet från advokatbyrå, bank, juristbyrå eller annan liknande erfarenhet och med erfarenhet av arbete inom ekonomiska familjerätten samt allmänna förmögenhetsrätten i motsvarande verksamhet.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har intresse och erfarenhet inom något eller några av byråns rättsområden, har erfarenhet och intresse för domstolsprocesser samt har goda betyg och vitsord från tidigare anställningar.

Vem är du?
Som person är du förtroendeingivande, social, har en positiv attityd och är motiverad av att göra det lilla extra för våra klienters sak. Du kan arbeta såväl självständigt som i samråd med dina kollegor, alltid med klientens bästa i fokus! Du bör vara effektiv, affärsdriven och tydlig i din kommunikation. Eftersom byrån frekvent har klienter i utlandet är det viktigt att du behärskar engelska språket i såväl tal som i skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Vilka är vi?
Danderyds advokatbyrå AB grundades år 2017 och är en allmänpraktiserande byrå med särskild inriktning på svensk och internationell familjerätt, arvsrätt, allmän förmögenhetsrätt, entreprenadjuridik samt brottmål där vi åtar oss uppdrag som målsägandebiträde och offentlig försvarare.

Vi utför alltid våra uppdrag med professionalitet, tydlighet och med klientens intresse i fokus.

Vi har en mycket positiv och familjär stämning med högt i tak. För oss är arbetsklimatet viktigt och vi eftersträvar att alla medarbetare skall må bra och ha en balans mellan arbete, fritid och familj. Vi sitter i nyrenoverade ljusa lokaler högst upp i Mörby centrum i Danderyd. För mer information om Danderyds Advokatbyrå AB och den aktuella tjänsten, kontakta oss via email: info@danderydsadvokat.com

Varmt välkommen med din ansökan innehållande en kort presentation av Dig själv samt CV till info@danderydsadvokat.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi emotser Din ansökan så snart som möjligt.